Udskiftning af vinduer og døre

Trænger din vinduer og døre til udskiftning?

  • Vi giver din bolig mere værdi
  • Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os

Udskiftning af vinduer og døre i Aalborg

Står du over for en udskiftning af vinduer i din bolig?

Hos BRIX Tømrer & Byggefirma er vi eksperter i montering af vinduer. Hvad enten du gerne vil have sat nye vinduer i et nybyggeri, eller du bor i en bolig af ældre dato, som trænger til en kærlig hånd, tager vi os gerne af opgaven. Det er ikke af betydning for os, om der er tale om udskiftning af et enkelt vindue, eller du gerne vil hele huset rundt. Vi løser dagligt store som små opgaver med udskiftning af vinduer og døre i Aalborg og omegn.

Montering af vinduer i træhus eller murstenshus

Når det kommer til montage af vinduer i Aalborg, har vi stor erfaring med opgaven. Med flere års erfaring inden for vores branche, har vi skiftet vinduer i en lang række af boliger. Det gælder alt fra lejligheder og parcelhuse til træhuse og sommerhuse. Uanset hvilken bygning, som du gerne vil have professionel hjælp til at udskifte vinduer eller døre i, kan vi tilbyde dig en professionel og færdig løsning.

Nye vinduer – montering og anskaffelse

Vi står ikke alene for at montere dine nye vinduer og døre. Vi sørger også for at få de vinduer eller døre hjem, som du gerne vil have sat i. Det kan være svært at skulle tage stilling til hvilke vinduer og døre, der egner sig bedst til din bolig, hvis ikke du har et dybere kendskab dertil. Så det hjælper vi dig naturligvis gerne med at finde ud af. Du kan altid rådføre dig med os, når det drejer sig om valg af vinduer eller andre materialer.

Få en pris på udskiftning af vinduer i Aalborg

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne have mere at vide om vores priser? Uanset hvad er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre i Aalborg. Giv os et kald på telefon 26184502 eller skriv til os på kontaktformularen.

Udskiftning af vinduer og døre Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Professionelt håndværk. Vores oplevelse af Brix Tømrer og Byggefirma ApS og Martin Brix er meget positiv. Vi fik slebet gulvene i vores sommerhus, der blev udført hurtigt og meget professionelt, og håndværksmæssigt helt i top. Brix Tømrer og Byggefirma ApS var tilmed den billigste ud af 3 adspurgte.

Hans Kildeberg
- 5 / 5

BRIX Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi giver din bolig mere værdi
  • Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os