Træterrasse

Skal du have ny terrasse i træ, komposit eller andet?

  • Vi giver din bolig mere værdi
  • Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os

Træterrasse i Aalborg

Drømmer du om at få bygget en træterrasse, hvor du kan tilbringe mange lange sommeraftener?

Hos BRIX Tømrer & Byggefirma udfører vi alle former for tømreropgaver i Aalborg og omegn. Hvad enten du står over for et større projekt med et nybyggeri, eller du har brug for vores hjælp til at få etableret en træterrasse i Aalborg, er vi mand for at klare opgaven.

Vi sender gerne en mand ud til dig, der kan vurdere opgavens omfang og give dig et tilbud på en ny træterrasse.

Træterrasse til alle typer af boliger

En træterrasse kan etableres ved langt de fleste boliger. Hvad enten du drømmer om en træterrasse, der er hævet, eller en, der ligger langs jorden, er det eneste, som det kræver, at du har rigeligt med plads på din grund til at få den etableret.

Det er meget moderne at få bygget en træterrasse, og det gælder både de moderne nybyggede huse og de huse, der er af en ældre dato. Træterrasser har den særlige egenskab, at de kan passe til stort set alle former for boliger – uden at ændre på husets oprindelige udtryk.

Din ekspert i opførelse af træterrasser i Aalborg

Vi er din garanti for, at du kan få præcis den træterrasse, som du drømmer om. Takket være vores lange erfaring inden for tømrerbranchen, er du ikke den første kunde, som vi har bygget en ny træterrasse for. Vi har gjort det mange gange før, og vi ved præcis, hvad der skal til, for at bygge en skøn og brugbar træterrasse, som du kan få glæde af mange år frem i tiden.

Vil du gerne have et tilbud på træterrasse i Aalborg?

Kan du næsten ikke vente med at tage det første skridt til at få bygget din nye træterrasse? Så kontakt os allerede i dag, så vi kan give dig en pris på, hvad det vil koste at få os til at bygge for dig. Du er velkommen til at ringe til os på telefon
26184502 eller sende os en mail på kontaktformularen. Så udarbejder vi gerne et tilbud på en ny træterrasse i Aalborg til dig.

Træterrasse Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Professionelt håndværk. Vores oplevelse af Brix Tømrer og Byggefirma ApS og Martin Brix er meget positiv. Vi fik slebet gulvene i vores sommerhus, der blev udført hurtigt og meget professionelt, og håndværksmæssigt helt i top. Brix Tømrer og Byggefirma ApS var tilmed den billigste ud af 3 adspurgte.

Hans Kildeberg
- 5 / 5

BRIX Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi giver din bolig mere værdi
  • Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os