Renovering af lejlighed

Trænger lejligheden til fornyelse og nyt liv?

  • Vi giver din bolig mere værdi
  • Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os

Renovering af lejlighed i Aalborg

Har du en lejlighed i Aalborg, der trænger til en renovering eller den helt store ombygning? Så kan vi hjælpe. Vi er et tømrerfirma i Aalborg med mange års erfaring med renovering af lejligheder, og vi har mange gode samarbejdspartnere i det nordjyske.

Står du overfor at skulle vælge det rigtige tømrerfirma til dit renoveringsprojekt, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Prisen afhænger af projektets omfang, så kontakt os, hvis du vil vide mere. Ingen opgaver er for store til os.

Renovering i Aalborg – hvordan kan vi hjælpe

Renovering er et bredt begreb, som hos os kan dække over ombygning af lejlighed, istandsættelse af lejlighed, renovering af badeværelse i lejlighed og renovering af køkken i lejlighed.

Når vi renoverer og istandsætter lejligheder i Aalborg, udfører vi opgaver som:

Gulvmontering
Køkkenmontering
Opsætning af lofter
Udskiftning af vinduer og døre

Din lejlighed fortjener den bedste istandsættelse

Vores mål er ikke at blive hurtigt færdige. Vores mål er, at tage os den tid, det tager, så du kan få en renovering af din lejlighed i bedste kvalitet. Hos os findes der ingen standardløsninger. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og selvfølgelig lejlighedens stand, samt de projekter, der skal udføres.

Når vi får en opgave, tilpasser vi vores faglige ekspertise med dine tanker og ønsker for projektet. Derfor kan vi ikke give dig en fast pris på en renovering af din lejlighed, før vi har forventningsafstemt det med dig.

Istandsættelse af lejlighed – start i dag

Har du brug for professionel hjælp til istandsættelse, ombygning eller renovering af din lejlighed i Aalborg, kan vi begynde processen allerede i dag. Giv os et kald på 26184502, eller skriv til os på kontaktformularen – så kan vi tale om projektets omfang og finde en god pris til dig.

Renovering af lejlighed Aalborg
Kundeudtalelse
Privat

Professionelt håndværk. Vores oplevelse af Brix Tømrer og Byggefirma ApS og Martin Brix er meget positiv. Vi fik slebet gulvene i vores sommerhus, der blev udført hurtigt og meget professionelt, og håndværksmæssigt helt i top. Brix Tømrer og Byggefirma ApS var tilmed den billigste ud af 3 adspurgte.

Hans Kildeberg
- 5 / 5

BRIX Tømrer ApS

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

  • Vi giver din bolig mere værdi
  • Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder
  • Vi følger op fra start til afslutning
  • Vi bygger på tillid og faglig stolthed
  • Vores kunder anbefaler os
Kontakt os